« Tillbaka

Hur kan jag aktivera HTTPS (SSL) för min webbplats?

Anslutning via HTTPS (SSL) kan aktiveras för Mozello-webbplatser via en gratistjänst som tillhandahålls av vår samarbetspartner Cloudflare. Med hjälp av Cloudflare-integreringen kan Mozellos kunder aktivera HTTPS-anslutning utan kostnad och utan att behöva konfigurera någonting manuellt eller köpa ett SSL-certifikat.

För att aktivera Cloudflares HTTPS-tjänst:

1. Logga in på ditt webbplatskonto.
  2. Klicka på Inställningar > Allmänna inställningar > Säkerhet > Aktivera Cloudflare och HTTPS.

Om du använder ett domännamn som registrerats med en annan leverantör behöver du utföra ytterligare ett steg och konfigurera ditt domännamn genom att ändra dess NS-poster hos domännamnsleverantören enligt anvisningarna på skärmen.

Undantag

• Webbplatser som körs på Mozellos underdomain (t.ex. minwebbplats.mozello.com) har stöd för HTTPS-anslutning som standard.
  • Om du använder flera domännamn för samma webbplats kan det hända att du behöver kontakta oss för att kunna aktivera den här funktionen.

Om du har ytterligare frågor om HTTPS är du välkommen att kontakta oss.

« Tillbaka